Nxënësja 12 vjeçare në gjendje të rëndë, pas lëndimit në shkollë

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në qytetin e Korçës. Mësohet se një vajzë 12-vjeçare është plagosur rëndë në kokë pas një incidenti të ndodhur gjatë orës së fiksulturës.
Ngjarja ka ndodhur në Maliq dhe e reja ka qenë duke luajtur me shoqet e klasës.
12-vjeçarja është trasportuar me urgjencë drejt spitalit të Tiranës.