OVL e UÇK-së ndan sot mirënjohje për kursistët për Komandant Batalioni gjatë kohës së Luftës

734
Në një njoftim, OVL e UÇK-së bënë me dije se sot organizon ceremoni dhe do të jap mirënjohje për kusistët për Komandant Batalioni gjatë kohës së luftës.
Njoftimi i plotë:
“Sot, me datën 11 shkurt 2019, ora 12:00, në selinë qendrore të Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së në Prishtinë, do të organizohet ceremoni për Kursistët për Komadant Batalioni në Akademinë Ushtarake “Hamzë Jashari” të UÇK-së, gjatë kohës së luftës, shkurt 1999.
Me këtë rast Organizata e Veteranëve të Luftës së UÇK-së, do të ndajë mirënjohje për ta”.
Jeni të mirëseardhur
OVL të UÇK-së