OVL-UÇK, përkujton dëshmorët Islam Berisha dhe Hamzë Behrami

0
655

Nënkryetari i OVL-UÇK-së, Migjen Shala, ka vizituar varrezat e dëshmorëve Islam Berisha dhe Hamzë Behrami.

“Sot duke nderuar pranë varreve të dëshmorëve në 16-vjetorin e rënies së Islam Berishës komandant Lami dhe Hamzë Behramit.

Lavdi veprës së tyre”, ka shkruar Shala në llogarinë e vet në “Facebook”.