Pallaska kritikon indirekt Kurtin: Duhet të futet në karantinë, i rrezikshëm për te tjerët!

0
320

Avokati i njohur Dastid Pallaska, ka kritikuar në mënyrën indirekte shefin e ekzekutivit, kryeministrin Albin Kurti, për vendimin e fundit për të shkarkuar ministrin e Punëve të Brendshme dhe të Administratës Publike, Agim Veliun. Kjo pasi që sipas tij po provokohet shpërbërja e Qeverisë në një kohë kur është duke u kërcënuar seriozisht shëndetit publik i qytetarëve.

Madje Pallaska ka edhe një propozim, për të gjithë ata politikan , duke iu referuar në mënyrë indirekte Kurtit, që bëjnë këso veprimesh ” të futen në KARANTINË sepse paraqesin rrezik për vetën dhe të tjerët.