Panairi i Përgjithshëm Ndërkombëtar: “PRISHTINA 2018”

Panairi i Përgjithshëm Ndërkombëtar “PRISHTINA 2018”

Oda Ekonomike e Kosovës në bashkëpunim me Qeverinë e Republikës së Kosovës prej datës 18-21 Prill 2018, do të organizojnë Panairin e Përgjithshëm Ndërkombëtar “Prishtina 2018” i cili do të mbahet në Qendrën e Panaireve, fshati Bërnicë – Prishtinë, Magjistralja Prishtinë – Mitrovicë.

Panairi “Prishtina 2018” do të mbahet në një hapësirë prej 6000m2 dhe është një manifestim tradicional ndërkombëtar në të cilin marrin pjesë ndërmarrjet nga Kosova, rajoni dhe më gjerë.

Paraqitja me kohë për pjesëmarrje në panair dhe rezervimi i shtandit do të mundësoi që ndërmarrja e juaj të jetë pjesëmarrëse në manifestimin më të madh ekonomik që organizohet në Kosovë.