Panelet solare, sistemi që minimizon faturën energjetike (Video)

694
Është risia e fundit në energjetikën Kosovare.
Përmes storjes së mëposhtme mund të shihni se si po jetësohet për herë të parë në vend, prodhimi energjisë përmes paneleve solare me të drejtë shkarkimi në rrjetin e KEDS, njofton Klan Kosova.
Cilat janë të mirat, sa është i kushtueshëm montimi dhe instalimi, sa do përfitoni e shumëçka tjetër, ndiqeni kronikën.