Pas paralajmërimit të Wenger-it për dorëheqje, Arsenal ka kontaktuar këtë trajner

677
Pas paralajmërimit të Wenger-it për dorëheqje, Arsenal ka kontaktuar ish-menaxherin e Barcelonës, Luis Enrique mbi mundësinë e zëvendësimit të Arsene Wenger në fund të sezonit, raporton The Independent.
Kuptohet se Enrique ka kërkuar një rrogë të barabartë me Wengerin, duke lënë dyshime mbi përshtatshmërinë e tij. Patrick Vieira dhe Mikel Arteta po shqyrtohen gjithashtu.