“PDK ka vetëm një vijë të kuqe – korrupsionin”

0
256

Blerand Stavileci nga radhët e PDK-së ka treguar rreth konferencës që sot ka thirrur PDK-ja, ku siç thotë ai do të diskutohet rreth mobilizimit për zgjedhjet në vend, përcjell Fokusi.info.

Sipas Stavilecit përnderisa partitë tjera po vendosin vija të kuqe për koalicione, PDK-ja sipas tij ka vendosur të bëj vetëm një vij të kuqe atë ndaj korrupsionet.

“PDK që dy vite gjendemi në ciklin brenda zgjedhore, që një kohë të gjatë kemmi nisur mobilizimin vazdojmë edhe sot me një takim të tillë, ku do të diskutohet për përgaditjet dhe mobilizimin e zgjedhjeve”, ka vazhduar Stavileci.

“Përderisa partitë tjera shpenzojnë se më kë do të bëjn koalicone ne kemi vetëm një vijë të kuqe ndaj korrupsionit. Veseli është i vetmi kryetar që ka marrur veprime konkrete ku lufta daj korrupsionit ka të bëjë me veprime konkrete”, ka thënë Stavileci në Info Magazine