Për 24 orë, 26 aksidente

621

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se gjatë 24 orëve të fundit, në vend kanë ndodhur 26 aksidente komunikacioni.

Sipas njoftimit, prej tyre 10 ishin me të lënduar, si dhe 16 pa lëndime në njerëz.

Tutje, në këtë periudhë policët e trafikut kanë shqiptuar 1337 gjoba për kundërvajtësit në komunikacion.