Përfshihet nga zjarri një kafiteri në qendër të Prishtinës

Rreth orës 23:30 të natës së sotme një lokal në qendër të Prishtinës është kapluar nga zjarri.

Në disa foto të dërguara në “Indeksonline” shihen ekipi i Njësiteve të Zjarrfikësve dhe Policia e Kosovës.