Përfundoi takimi mes Kurtit dhe Krasniqit

Pas më shumë se dy orësh, ka përfunduar takimi mes kryeministrit Albin Kurti dhe kryetarit të PDK-së, Memli Krasniqi.

“Jam përgjigjur ftesës së Kurtit sepse konsideroj se është e rëndësishme për t’ia shprehur qëndrimet e mia dhe të PDK-së, drejtëpërdrejtë dhe qartë”, ka thënë Krasniqi.

“Kosova është në agoni, kemi rritjet të çmimeve, me paga dhe pensione të vogla. Për më shumë një parlament jofunksional. Jemi në situatë të vështirë për anëtarësim në Këshill të Evropës, duket se do të jetë dështim”, ka thënë Krasniqi.

Deklarata e plotë publikohet pas pak…

Lini një Përgjigje