Përgjigje epike: Ja ku do të shkojë ky qytetar nëse liberalizohen vizat (video)

Ndonëse liberalizimi i vizave nuk po shihet as në horizont, dhe herë pas herë premtohej që do të liberalizohen herë në verë e herë në dimër, por ajo që është e vërteta vizat nuk duket që do t’i jepen Kosovës edhe për një kohë relativisht jo të shpejtë.

Dekleratat e qytetarëve për këtë proces janë nga më të ndryshmet, por ajo që u bë virale dhe po shpërndahet me të madhe këto ditë është deklarata e këtij qytetari.

Ju ftojmë ta ndiqni: