Përmirësohet gjendja shëndetësore e Johnson

0
81

Kryeministri britanik Boris Johnson është ende në një kujdes intensiv dhe gjendja e tij po përmirësohet, tha sot ministri i Financave, Rishi Sunak.

“E fundit nga spitali është se kryeministri mbetet në kujdes intensiv, ku gjendja e tij po përmirësohet.

Ai mund të qëndrojë ulur në shtratin e tij,” tha Sunak, transmeton Reuters.