Pinë të dy të njëjten pije, pse burri vdiq dhe gruaja jo?

0
460

Një burrë dhe një grua shkuan në një restorant për darkë. Ndërsa ata ishin në pritje të pjatës kryesore, ajo porositi 5 pije me akull sepse ishte shumë e etur.

Gruaja piu 4 prej tyre menjëherë, ndërsa burri piu vetëm një. Pas pak minutash njeriu u sëmur dhe vdiq. Mjekët thanë që të gjitha pijet ishin e helmuese.

Pyetje:

Pse gruaja ishte akoma gjallë kur burri vdiq?

Lexoni përsëri me kujdes.