Pjesët e kryeqytetit që do të mbesin sot pa ujë

441
Disa lagje të Prishtinës, sot do të mbesin pa ujë. Gjithë kjo pasi mëngjesin e sotëm ka shpërthyer një tub magjistral që transporton ujin dhe për pasojë do të ketë ndërprerje të furnizimit.
Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” njoftoi se në orët e hershme të mëngjesit të sotëm në Bregun e Diellit ka shpërthyer një tub magjistral që transporton ujin dhe për pasojë do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë.
Në njoftimin e kompanisë thuhet se pa furnizim me ujë mbesin zonat e shërbimit: Pallati i Drejtësisë, Veterniku, Mati 1, Bregu i Diellit (Zona Lindje, Zona Jugu, Perëndimi) Aktashi I dhe Aktashi II.
Kompania ka kërkuar mirëkuptim nga konsumatorët.