Policia thotë se gruaja rome në Pejë nuk u vra, i’a arrestojnë burrin për mosdhënie të ndihmës së parë

0
389

Zëvendëskomandanti rajonal i Policisë në Pejë, Veton Elshani, ka deklaruar për Klan Kosovën se rasti për vrasjen e një gruaje në Pejë nuk është i vërtetë.

Sipas Elshanit, viktima ka pasur vdekje natyrale dhe kjo po trajtohet si ”hetim i vdekjes”.

”Lidhur më këtë rast policia e ka arrestuar burrin e viktimës bashkë me motrën për mos dhënien e ndihmës ndaj viktimës. Trupi i pajetë i gruas se komunitetit rom është dërguar për obduksion”, ka konfirmuar Elshani.