Pompeo dhe Esper mblidhen në Shtëpinë e Bardhë

0
278

Sekretari i Shtetit Mike Pompeo dhe Sekretari i Mbrojtjes Esper sapo janë parë duke hyrë në Shtëpi të Bardhë me dy çanta të mëdha në duar

Para gjysmë ore, Sekretari i Mbrojtjes se SHBA-ve mësohet se ka biseduar edhe më kryeministrin e Irakut në telefon.

Ata kanë arritur që të ngritin një shtab emergjent “të komunikimit në nivele me të larta të dy qeverive”, shkruan CNN.

Po ashtu, Përfaqësuesi Special për Iranin, Brian Hook është larguar nga një ngjarje politike në Los Angeles për të shkuar në Washington.