Portreti i rrallë i Gjergj Kastriotit në librin e vitit 1596

586
Në faqet n° 71 – 92  të një libri francez janë botuar portretet e rralla të  Gjergj Kastriotit Skënderbeut, Donikës, Hamzait, Tanush Topias dhe Moisi Golemit (Dibranit).
Bëhet fjalë për një botim të 1596, ku lexuesi shqiptar mund të njihet me tiparet e Skënderbeut dhe figurave të tjera të rëndësishme të asaj kohe.