Prekëse: Tre nxënës të Piranës së Prizrenit largohen nga Kosova(Video)

0
286
Tre nxënës të shkollës fillore “ Dy dëshmorët” në Piranë të Prizrenit , kanë lëshuar Kosovën.
Ata, janë përshëndetur me shokët e klasës.
Mësimdhënësi, Mehmet Spahiu, thotë se fëmijët po ndahen nga shkolla me lot në sy.
“Fëmijët po ndahen nga shkolla me lot në sy dhe pa dëshirën e tyre”.