Presidenti Ademi dhe sekretari Salihu arrijnë në Romë për Kongresin e UEFA-s

0
290
Presidenti i FFK-së, Agim Ademi dhe sekretari i përgjithshëm, Eroll Salihu, kanë mbërritur sot në Romë, ku do të marrin pjesë në Kongresin e 43-të të UEFA-s, i cili i zhvillon punimet më 7 shkurt.
Gjatë këtij kongresi do të mbahen zgjedhjet për president të UEFA-s si dhe për tetë anëtarë të Komitetit Ekzekutiv të UEFA-s, njofton FFK.
Presidenti aktual, Aleksander Çeferin pritet të rizgjidhet për mandat të ri katërvjeçar në krye të organizatës së futbollit evropian, duke pasur parasysh se nuk ka kundërkandidat, derisa garë e madhe pritet për anëtarët e Komitetit Ekzekutiv, ku kandidat është edhe presidenti i FSHF-së, Armand Duka.