Presidenti Thaçi dekoron veteranët e luftës së Kosovës dhe Kroacisë

537
Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi ka njoftuar se sot ka dekoruar veteranët e luftës së Kosovës dhe Kroacisë me Medaljen Presidenciale.
Me Medalje Presidenciale i dekorova veteranët e luftës së Kosovës dhe Kroacisë, Esat Çollakun, Tom Kaçinarin dhe Gjer Kolgjerajn. Veprat e tyre janë dëshmia më e mirë që liria është vlera më e rëndësishme e një populli, që liridashësit e kërkojnë kudo që ata jetojnë. HTH