Presidenti Thaçi “shpërthen” ndaj atyre që i refuzuan dekoratat

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka “shpërthyer” kundër atyre që i refuzuan dekoratat , të cilët i kishte propozuar për t’i dekoruar për nder të 10 Vjetorit të Pavarësisë.

Nëpërmjet një shkrimi në Facebook ai ka reaguar ndaj atyre që kanë refuzuar dekoratat nga ai. “E kuptoj frustrimin e disave, por sipas kritereve të mia, nuk mund të jesh i dekoruar edhe nga shteti i Serbisë për kontributin e dhënë për Jugosllavinë dhe ai i Kosovës njëkohësisht”,ka shkruar Thaçi.

Shkrimi i plotë i Presidentit Thaçi: