Presidenti Thaçi ua bënë dhuratë prindërve librin e biografisë së tij

557

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ua ka bërë dhuratë librin e biografisë së tij, që e kanë shkruar dy gazetarë anglezë. Këtë njoftim e ka bërë Thaçi në një status të tij në “Facebook”.

“Presidenti Thaçi ka thënë se prindërit e tij sot kanë pasur arsye t’i rikujtojnë momentet e gëzimit dhe pikëllimit, të shprehura në biografi të librit të tij”.

Ja statusi i plotë: