Prishtina edhe me një Qendër të Mjekësisë Familjare

Kryetari i komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka njoftuar se në kryeqytet do të ndërtohet objekti i Qendrës së Mjekësisë Familjare.

Ai përmes një postimi në Facebook, ka njoftuar se ky objekt do të ndërtohet në rrugën “Kujtim Laro”, në lagjen ‘Prishtina e Re’.

Postimi i plotë i Ahmetit:

Investimi i radhës për ndërtimin e objektit të Qendrës së Mjekësisë Familjare ? do të jetë në rr. “Kujtim Laro”,lagjja e “Prishtina e Re- Zona Perëndim”, në afërsi të fshatit ndërkombëtar dhe lokacioni ka një sipërfaqe prej 1971m2.

Në ndërkohë kanë filluar procedurat e prokurimit për konkursin e projektimit për hartimin e projektit ideor arkitektonik për këtë Qendër.

Njoftimi për kontratë: goo.gl/Y2NCq8

#investimet2019 #komunaprishtine