Publicisti Erald Selca mbron Nasim Haradinajn

Në një prononcim për portalin fokusi.info, publicisti Erald Selca ka deklaruar se Nasim Haradinaj foli qartë: “UÇK nuk preket”. 

“Këta ambasadoret e huaj zaten po mendojnë që janë zot, monark, sundimtar,. Ka mbaruar koha e monarkive, u shpreh ai.

“Edhe Delawie e ka tepruar, sepse lufta jonë nuk preket. Politikan servila,  keni pak dinjitet , ju lutem. Çdo herë në krah të qëndrimeve atdhetare të Nasimit dhe OVL UÇK-së,” thotë Selca.