Publikohen çmimet e derivateve, kaq do të shiten nafta e benzina

0
191

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve të naftës për ditën e mërkurë.

Sipas njoftimit, çmimi maksimal i lejuar i naftës është 1.86 euro për litër, i benzinës me 1.74 euro dhe i gazit me 0.78 euro.

Këto çmime vlejnë nga ora 10:00 e së martës dhe janë të vlefshme për 24 orë. Kësisoj, MINT do të caktojë çdo ditë çmimet tavan për shitjen e derivateve.