Publikohet një tjetër përgjim, implikohet deputeti i VV-së Mefail Bajqinovci

Një audio-incizim i është publikuar deputetit të Vetëvendosjes Mefail Bajqinovci dëgjohet duke sharë dhe duke e bërë një pretendim të çuditshëm.

Në këtë audio-incizim të shpërndarë nga Nacionalja, z. Bajqinovci flet me dikë dhe pretendon që kryetari i komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi, i ka thënë që t’ia “shtronte”.

“Shpejtimi (Bulliqi) tha po ta shtroj… thashë ti a e di që mediat na q*** nanën…panlat na i qesin…” – dëgjohet duke thënë Bajqinovci në këtë audio-incizim.

Logjika e Bajqinovci del se thotë që shkaku i mediave ai nuk ka pranuar që (sic.) “Shpejtimi t’ia shtrojë”.