PZAP e konfirmon: Mehmet Ballazhi i PDK-së kryetar i ri i Hanit të Elezit

0
66

Komuna e Hanit të Elezit nuk do të shkojë në balotazh.

Komisioni për Ankesa dhe Parashtresa ka vendosur që kjo komunë është fituar nga Mehmet Ballazhi i PDK-së.