Qeni i bie borisë së makinës, ja arsyeja (video)

617

Një qen në Arizonë të Shteteve të Bashkuara të Amerikës shihet në këtë video duke i rënë borisë, pasi ishte mërzitur nga trafiku.

Ai kishte gjatë që qëndronte në trafik, ndërsa edhe pronari nuk po vinte. Qeni ishte në makinë dhe pronari kishte shkuar në kafe.

Mirëpo, pronari kishte qëndruar aq gjatë atje, sa qeni u mërzit dhe ndaj i bie borisë. Vetëm pasi qeni i ka rënë vazhdimisht borisë, pronari është shfaqur afër mjetit.