Qeveria ndan mjete për ministrinë e Shëndetësisë dhe atë të Bujqësisë

0
136

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim ndarjen e mjeteve financiare për ministrinë e Shëndetësisë dhe ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati tha se ndarja e mjeteve për ministrinë e Shëndetësisë do të bëhet për pagesën e Specializantëve për muajin Korrik 2021.

“Janë pranuar shumë së më shumë specializantë se që ka qenë e buxhetuar dhe kjo po ndodhë që ta marrim këtë vendim , por muajve në vijim është ndryshe pasi është plotësuar ndryshuar në Kuvend sot”.

Ministri Murati  tha se për Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural kanë marrë vendim ndarjen e mjeteve prej 5 milionë euro.