Qytetari shëtit në Veri me flamuj kombëtarë

786
Një qytetar ka zbukuruar veturën e tij me flamuj të Kosovës, Shqipërisë dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës, më tej ka vazhduar shëtitjen në pjesën veriore, ku shumica e banorëve janë serb.
Në rrugët e Kosovës, shumica e veturave sot për 11 vjetorin e Pavarësisë, veturat janë dekoruar me flamuj.
Kështu ka vepruar edhe një qytetar i cili në Mitrovicës e Veriut është shëtitur me katër flamuj.
Veriu i Mitrovicës zakonisht është i mbuluar me flamuj, megjithatë jo të shtetit të Kosovës, por të Serbisë. /Express/