Rama: Me komunikim të drejtpërdrejt në ora 19:00

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama, ka paralajmëruar se sot në  ora 19:00, do të ketë një komunikim të drejtpërdrejt me shqiptarët.
“Sot në 19.00 komunikim i drejtëpërdrejtë me shqiptarët për krimin e rëndë që u krye ndaj pronës së përbashkët dhe investimit të kryer sipas ligjit, në funksion të sigurisë afatgjatë të lëvizjes dhe mirëmbajtjes së Rrugës së Kombit”.