Rama për mirëmëngjes, me foto që ju kënaqin syrin

0
249

MIRËMËNGJES 😃

dhe me këto foto nga Dhërmiu ku vijon puna për nxjerrjen në dritë të atraksioneve kulturore e historike si edhe hapësirave urbane, ju uroj një të dielë të bukur 😊