Ramadan Kutllovci zgjedhet kryetar i Sindikatës së Shërbyesve Civilë-dega në Vushtrri

Sindikata e Shërbyesve Civilë-dega në Vushtrri , ka mbajtur sot kuvendin e saj, i cili takim filloi në ora 15:00 dhe u mbajt në sallën e kuvendit komunal. Me këtë rast, kryetar u zgjodh Ramadan Kutllovci, i cili mori 25 vota.

Gjithsej ishin pesë kandidatë të propozuar:

Ramadan Kutllovci- 25 vota

Ekrem Merovci- 23 vota

Fatmir Feka- 10 vota

Suzana Sejdiu- 3 vota dhe

Marina Rakic- 0 vota