Raport 24 orësh i policisë

492

Siç raporton policia gjatë ditës së djeshme në territorin e Kosovës kanë ndodhur 44 aksidente komunikacioni, 18 kanë qenë me lëndime, ndërsa 26 kanë kaluar vetëm me dëme materiale.

Janë shqiptuar 899 tiketa për kundërvajtje dhe janë arrestuar 27 persona.

15 persona janë ndalur në mbajtje, ndërsa 2 kanë shkuar në vuajtje të dënimit.