Raste dhe ngjarje të pabesueshme e qesharake në futboll, mos e leni pa i pa! (video)

0
332

Futbolli është sporti më i popullarizuar në planet. Ai përcillet me rregulla strikte dhe shtetet i kushtojnë gjithnjë e më shumë rëndësi sigurisë së përgjithshme të zhvillimit sa më normal të një ndeshje futbolli.

Megjithkëtë, nuk janë të rralla rastet kur qoftë njerëz, kafshë apo shpezë kanë ndërhy në fushë dhe kanë penguar zhvillimin e ndeshjes.

Përveq këtyre ngjarjeve videoja jonë paraqet edhe gabime trashanike e qesharake të vet lojtarëve në fushë.

Ndiqeni videon dhe kënaquni me momente të tilla:

Πως είχε πει ο Όσιμ την μπάλα???

Αν νομίζαμε ότι τα είχαμε "δει" όλα….αυτό μας ξεπερνάει….Πως είχε πει ο Όσιμ την μπάλα??? 😲😱🤓

Posted by Sports365 on Thursday, March 21, 2019