Reagon kryeministri Rama: O pika që s’ju bie

0
393

Raportohej se kryeministri Rama është shtruar në spital në Berlin për shkak të problemeve të zemrës, por ai e ka mohuar këtë gjë.

Përmes një postimi në “Twitter”, ai e ka mohuar një gjë të tillë duke shtuar se kjo vjen nga një opozitë e katandisur në një tufë qorre që mësyn fizikisht rrugëve dhe bën politikë duke sajuar kriza për vendin e sëmundje për kundërshtarin.

“Po boll o boll, boll se s’kam asgjë tjetër përveç larjes së jashtënxjerrjeve tuaja nēpër botë boll! Opozitë e katandisur në një tufë qorre që mësyn fizikisht rrugëve dhe bën politikë duke sajuar kriza për vendin e sëmundje për kundërshtarin! O pika që s’ju bie kur thonë plakat?”, shkruan Rama.