Robert Berishës ia konfiskojnë sintin pasi theu rregullat e karantinës

0
397

Robert Berishës i është konfiskuar sinti me të cilën po mbante koncert në Qendrën Studentore.

Arsyeja pse i është konfiskuar instrumenti muzikor është sepse shumë persona të tjerë po shkonin që të e dëgjonin dhe kështu po thyenin rregullat e karantinës.

Berisha është në karantinën e improvizuar në konviktet e studentëve. Aty qëndrojnë personat që janë futur në Kosovë pas përhapjes së virusit Covid-19 për një periudhë 14 ditore.

Robert Berisha është ankuar më herët për kushtet që janë në qendrën studentore.