Rrëmbehet një vajzë në Skenderaj

0
772

Policia e Kosovës ka njoftuar se një vajzë në Skenderaj është gjetur në një banesë të mbyllur që dyshohet të jetë rrëmbyer.

Njësitë policore dhe zjarrfikësit kanë arritur ta hapin banesën ku është gjetur edhe sekuestruar një sasi substancë e dyshuar narkotike ndërsa viktima ka pranuar trajtim mjekësor.

Policia ka njoftuar se e ka hapur rastin dhe hetimet po vazhdojnë. Raste të tilla të rrëmbimeve janë shtuar shumë kohëve të fundit në Kosovë.