Rrugët e Prishtinës shndërrohen në pista patinazhi (FOTO)

Gjatë orëve të mbrëmjes, rrugët në Prishtinë janë kthyer në pista akulli.

Komunikacioni në rrugët e Prishtinës është duke u zhvilluar me shumë vështirësi.
Më së keqi është rruga që dërgon nga “Agim Ramadani” për në “Kodrën e diellit”.
Lajmi.net ka siguruar disa fotografi, ku shihet se komunikacioni në këtë pjesë po zhvillohet me probleme të mëdha. Shumë vetura po dalin edhe nga rruga.
Madje, në këtë rrugë, një autobus i ri i NP “Trafiku urban” ka përfunduar në shtyllat anti parking.
Në akull janë kthyer rrugët dhe në disa pjesë te tjera të qytetit. Po ashtu, nuk është hedhur krip as në rrugën për Fushë Kosovë. /Lajmi.net/

erfqwefqw

ergqer

ewfwqfqw

regqe