Rrusta, PSD: Atë që e bëri Vjosa Osmani në BBC, e përsëriti sot Gërvalla në Këshill të Sigurimit

0
131

Zyrtarja e PSD-së, Teutë Rrusta, ka reaguar me anë të një postimi në Facebook pas paraqitjes së Ministres së Jashtme në OKB, Donika Gërvalla, përcjell Fokusi.info

Ajo thekson se atë ç’ka e bëri Osmani në BBC po e përsërit Gërvalla në Këshillin e Sigurimit.

Postimi i plotë:

Donika Gërvalla, tash Ministre e Punëve të Jashme, është zgjatim i zgjatimit të Kurtit.

Atë çka bëri Osmani në BBC, Gërvalla po e përsëritë në Këshillin e sigurimit. Luftën e bredshme e ka shndërruar në spektakël të jashtëm. Puna e kësaj Ministrie është i kundërt me misionin dhe detyrat që ka, në ndërtimin e relacioneve me shtete tjera.

Gërvalla po jep argumente për shtetet që nuk na kanë njohur dhe për ato që e luftojnë shtetësine e Kosovës, që të vazhdojnë njejtë. E këto janë shtete që realiteti socion-ekonomik i Kosovës nuk ua ndërron pozicionin politik, sepse nuk e kanë të lidhur me zhvillimet e brendshme.

Pyetja këtu është: me kënd po komunikon Gërvalla?