Rukiqi: Me Kurtin kryeministër janë hapur më pak vende pune

Ish-kryetari i Odës Ekonomike, njëherësh anëtar i LDK-së, Berat Rukiqi ka thënë se pushteti aktual në asnjë formë nuk e ka ndihmuar jetën e qytetarëve.

Rukiqi për Front Online thotë se çdo vend i punës i krijuar është si formalizëm.

“Janë shifra të rritura artificialisht. Mesatarisht edhe gjatë qeverisjeve të kaluara kanë arritur të krijohen 30 mijë vende të punës çdo vit në Kosovë dhe kjo nuk është ndonjë rezultat që e dallon këtë qeveri me qeverisjet e kaluara”, ka pohuar Rukiqi, duke shtuar se kryeministri Kurti dhe Qeveria që e ka drejtuar ai kanë pasur zero ndikim në zhvillimin ekonomik të vendit dhe në përmirësimin e standardit jetësor të qytetarëve.

Lini një Përgjigje