Rusia thërret mbledhje urgjente të Këshillit të Sigurimit

Rusia është duke kërkuar mbedhje urgjente të Këshillit të Sigurimit për të diskutuar për sulmet në Siri.
Këtë e ka kërkuar në deklaratën e parë të dhënë sot Presidenti rus, Valadimir Putin, shkruan CNN.
Kjo mbledhje kërkohet për të diskutuar lidhur me “ndërhyrjen agresive” të Shteteve të Bashkuara dhe aleatëve të saj. Ndërhyrje kjo si përgjigje e sulmit të dyshuar kimik, që ka ndodhur javën e kaluar në qytetin sirian, Duma.