Sa e vështirë është ta bësh të qeshë ushtarin e mbretëreshës, shikojeni mirë këtë video

0
227

Kanë kode strikte dhe duhet të jenë shumë preciz në punën që bëjnë

Nuk guxojnë as të lëvizin, edhe nëse janë në hall të madh.

Por ka dal dikush që e ka shtyrë një ushtar mbretëror të qesh, pavarësisht se e ka të ndaluar

Ta bësh të qeshë ushtarin e mbretëreshës on Vidnews.