Serbët po vazhdojnë të shohin “ëndrra me sy hapur”

 

“Kosova është djepi i Serbisë”. Këtë e kanë thënë e stërthënë serbët për Kosovën.

Një gjë të tillë po e thotë edhe myftiu i Beogradit, Mustafa Jusufspahiq, transmeton lajmi.net

Ai ka thënë se Serbia nuk duhet ta lejojë ndarjen e vendit.

“Nuk na pëlqen që vendi ynë të ndahet, dhe nuk është e drejtë të ndahet djepi i Serbisë (Kosova)”, tha Jusufspahiq për mediat serbe.

Deklarata të tilla nga serbët janë të zakonshme, e sidomos nga kisha ortodokse atje.