Shënohet 48 vjetori i themelimit të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”.

720

Sot mbahet ceremonia e shënimit të 48 vjetorit të themelimit të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”.

Ceremonia mbahet në amfiteatrin e Bibliotekës Qendrore Universitare.

Në këtë ceremoni do të shfaqet dokumentari i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, kurse të pranishëm do të jenë rektori i Universitetit të Prishtinës, Marjan Dema, presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli, zv-ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arber Geci.