Shfuqizohet ligji për lojërat e fatit

0
725

Deputetët e Kuvendit të Republikës së Kosovës kanë votuar për shfuqizimin e Ligjin për lojërat e fatit.

Ligjvënësit kanë votuar me 69 vota për shfuqizimin e këtij ligji, ndërsa për këtë nuk ka pasur asnjë votë kundër dhe asnjë votë abstenim.

Me këtë vendim të Kuvendit do të mbyllen të gjitha lojërat e fatit në vend.