“Shigjetat e Kuqe” ngjyrosin qiellin e New York-ut (video)

0
259

‘Shigjet e kuqe’ dhuruan spektakël në qiejt e New York-ut sot.

Ekipi i ekranit Royal Air Force ka fluturuar mbi monumentet e famshme në New York City, përfshirë edhe Statujën e Lirisë.

Ekipi, me qendër në RAF Scampton, afër Lincoln, është në një turne në Amerikën e Veriut për të promovuar Mbretërinë e Bashkuar, dhe do të vizitojë më shumë se 25 qytete në të gjithë kontinentin./tch

Ja videoja: