Shikoni se çka janë në gjendje të bëjnë bletët e hidhëruara (video)

0
532

Bletët konsiderohen si krijesat më të organizuara si familje. Ato për ta mbrojtur folen e vet dhe sidomos mbretëreshën janë gjendje ta sulmojnë edhe kafshë qindra herë më më madhe e më të fuqishme se sa janë vetë.

Në videon e mëposhtme do të shihni se të njëjtin fat do ta përjetojë edhe njeriu nëse e ngacmon e hidhëron tubën e bletëve.

Shikojeni videon: