Shorti i plotë i Ligës së Kombeve

Në Lozanë të Zvicrës është hedhur shorti i garës inauguruese të UEFA-s, Ligës së Kombeve.

Ligën e Kombeve, është garë e re e UEFA-s, e cila do të nisë në shtator të këtij viti dhe do të zhvillohet çdo dy vjet e ku do të marrin pjesë të gjitha kombëtaret evropiane, raporton Express.

Ndeshjet e para të Ligës së Kombeve do të zhvillohen më 6-8 shtator të këtij viti, kurse ndeshje do të ketë edhe më 9-11 shtator, 11-13 tetor, 14-16 tetor, 15-17 nëntor dhe 18-20 nëntor.

Ndërkohë, skuadrat fituese të grupeve në secilën ligë do të luajnë më pas në play-off prej 5 deri më 9 qershor të vitit 2019.

Këto janë të gjitha grupet në katër Ligat, A, B, C dhe D: